Турнир по боулинг се проведе в "Топлофикация-Русе" ЕАДРусе, България - 11 декември 2011г. - В духа на феърплей се проведе станалия вече традиционен коледен турнир по боулинг, в който взеха участие 7 отбора по 5 човека – служители на “Топлофикация Русе” ЕАД.

Отборният турнир премина в два кръга, и както се очакваше победиха най-опитните – в отборите класирали се на първо и трето место участваха членове на представителния тим на предприятието, който спечели злато на спартакиадата на енергетиците, проведена през 2009година в курорт Албена. В индивидуалната надпревара участваха 10 състезатели, натрупали най-много точки в предварителния кръг. Както и при отборите – опитът си каза думата: на първо място се класира Румен Билчев от Гориво-транспортния цех, второ е за Свилен Цонев – ръководител отдел “Материално обезпечаване на производството”, трето спечели Мирослав Дочев от отдел “Автотранспорт”, почетното четвърто място в оспорвана надпревара бе заето от Методи Неделчев – ръководител направление “Обществени поръчки”.

Състезанието протече във ведра, приятелска атмосфера, отборите и участниците взаимно се подкрепяха, радвайки се на всяко сполучливо хвърляне на съперниците, а всеки спечелен страйк предизвикваше истински овации. Макар, че в състезанието участваха ограничен кръг служители (поканени бяха всички желаещи), имаше и доста зрители, в това число и членове на семейства. Това бе тиймбилдинг събитие, което позволява да се срещат в неформална обстановка както хора, които работят заедно всеки ден, така и тези, които заради спецификата на работата си почти никога не общуват в работна обстановка. Като всяко истинско състезание, то завърши с връчването на наградите. Отборния турнир донесе на участниците парични награди от първо до трето място, а в индивидуалния от първо до шесто. На всички участници бяха предложени кафе и безалкохолни напитки. Средствата за провеждането на турнира са осигурени от фонд “Социално, битово и културно обслужване”, гласувани на общото събрание на пълномощниците в “Топлофикация Русе” ЕАД.

2011-12-13

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини