Русенските енергетици поздравиха професионална гимназия по електротехника и електроника „Апостол Арнаудов“ с юбилея

Русе, България – 19 октомври 2012г. – Ръководството на  «Топлофикация Русе» ЕАД от лицето на целия колектив на дружеството поздрави педагози и ученици от Професионална гимназии по електротехника и електроника „Апостол Арнаудов“ с 50-годишния юбилей.

В сградата на гимназията се състоя водосвет на зала «Тържествена», в обновлението на която своята лепта внесе и «Топлофикация Русе» ЕАД. Като официални гости в церемонията участваха: кмета на община Русе Пламен Стоилов, Генералния консул на Русия Владимир Климанов, Заместник главния инженер на «Топлофикация Русе» ЕАД Стефан Маринов,  представители на Русенски университет и други гости.

Изпълнителния директор на  «Топлофикация Русе» ЕАД Петр Пашнин изпрати поздравление по адреса на  юбилярите, в което в частност  се казва:
 
„През всичките тези години ТЕЦ „Русе - Изток“ и гимназията вървяхме ръка за ръка, подкрепяйки се взаимно. Голяма част от Вашите випускници станаха наши ръководни кадри и специалисти, доказвайки високото качество на образование, което педагогическия Ви колектив осигурява. Пожелаваме Ви и занапред да се развивате и утвърждавате като едно от най-реномираните  професионални училища за подготовка на висококвалифицирани кадри за българската енергетика и промишленост“.


2012-10-19

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини