Ръководство на «Топлофикация Русе» ЕАД награди персонала си за отлична работа в отоплителния сезон

Русе, България – 23 април 2012г.в предверие 1 май – Ден на труда и международната работническа солидарност ръководството на «Топлофикация Русе» ЕАД подари на персонала възможността да види постановката на столичния театър «Искри и Сезони» - по романтична комедия от Нийл Саймън (Neil Simon) в адаптация на Ивайло Христов «Луд съм по теб». Билетите са предоставени на всички желаещи.

«Отоплителен сезон завърши, работата на колектива в нелеките условия на зимата може да се оцени като много добра, ние успяхме да се справим с трудностите на работа при рекордни отрицателни температури и да осигурим непрекъснато топлоснабдяване на абонати. Производствените показатели за първото тримесечие на 2012 година са изпълнени и дори преизпълнени» – коментира решението на ръководството главен инженер Георги Недев – «Сега е необходимо да се предостави възможност на колектива да поеме дъх преди началото на ремонтната кампания, да се зареди с положителни емоции».

Артистите, участващи в постановката са добре известни на зрителите по изиграните роли на «малкия екран» и в киното, а сега публиката в Русе ги видя на живо. Това са популярни актьори Искра Радева, Георги Кадурин, Пламен Сираков и Милена Атанасова.

Постановката премина при пълна зала и възторжен прием на публиката. В благодарност за отлична актьорска игра от името на ръководството на дружеството на артистите поднесена кошница прекрасни цветя.


2012-04-24

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини