«Топлофикация Русе» ЕАД се включва в кампанията «Да изчистим България за един ден»

Русе, България – 04 май 2012г. – по инициатива на служителите с подкрепа на ръководството «Топлофикация Русе» ЕАД се включва в кампанията, организирана от телевизия Би Ти Ви, «да изчистим българия за един ден».

Включването на «Топлофикация Русе» ЕАД в кампанията потвърждава съпричастността на предприятието към решаването на екологични проблеми на България и на град Русе.

Община Русе ще предостави чували за смет и предпазни ръкавици, а “Топлофикация Русе” ЕАД ще участва с техника - камион(самосвал) за извозването на сметта.

Теренът, който е предложен от община Русе за обработка се намира в местността “Златната гъдулка” в района на хижа “Приста”. Мястото е подходящо за да могат в акцията се включат децата на служителите, по този начин родителите с личен пример ще покажат отговорно отношение към околната среда.

Инициативната група очаква, че мероприятието ще бъде подкрепено от около една четвърт от персонала на предприятието, а също така от членове на семейства на служителите. След приключване на почистването, ако времето позволи, се планира неформално общуване на колектива по време на почивката сред природата.

На участниците в кампанията ще бъдат раздадени тениски и шапки с лого на кампанията и на “Топлофикация Русе” ЕАД.

Инициативната група и ръководството на “Топлофикация Русе” призовава служителите на компанията: нека всички да проявим своята гражданска позиция и съпричастност, да се обединим и заедно да направим града и неговите околности малко по-хубави!


2012-05-07

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини