Топлофикация Русе АД препоръчва

Топлофикация Русе АД препоръчва: Всички клиенти ще трябва да планират подмяна на измервателните уреди – топлинни разпределители, топломери и водомери до 1 януари 2027 г. След тази дата, подмяната на уреди без радио отчет ще бъде задължителна. Промените бяха направени с цел съгласуване на българското законодателство с Директива 2012/27/ЕС на Европейския парламент.

Топлофикация Русе АД препоръчва

Напомняме на клиентите, че трябва да проверят дали уредите им са работещи и в срок на годност и ако има проблем да се свържат с фирмата си за дялово разпределение и да ги подменят с дистанционни такива. Клиенти, които имат връчени предписания за водомери с изтекъл срок или неработещи би следвало да ги подменят в рамките на максимум 30 дни.

Дистанционното отчитане е удобно, без да се налага да се осигурява достъп за отчитане, безопасно за Вашето здраве – никой не влиза в дома Ви, без изравнителни сметки и неприятни изненади в края на отоплителния сезон, без риск от злоупотреби и нерегламентирано ползване от страна на недобросъвестни съседи. Прецизен и сигурен отчет на реално потребената от Вас топлинна енергия за отопление и битово гореща вода.

Топлофикация Русе АД като фирма за дялово разпределение предлага уреди Сименс, които са с доказано качество на пазара и с достъпна цена.


2024-04-04

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини