«Топлофикация Русе» съобщава за пускане на отоплението

Русе, България – 25 октомври 2012г.„Топлофикация - Русе” ЕАД уведомява своите клиенти, че са приключили всички подготвителни мероприятия и дружеството има техническа възможност за включване на отоплението в сградите.

Съобразно метеорологичната прогноза ще започнем поетапно пускане на отоплението в гр. Русе от 01.11.2012г. Приоритетно в зимен режим на работа ще преминат болници, детски градини, училища и социални домове. Успоредно с тях ще се пускат и жилищните сгради.

Пускането на отоплението ще продължи 5 дни. В тази връзка молим гражданите за търпение и предварително се извиняваме за евентуалното възникване на проблеми при първоначално задействане на инсталациите.

Използваме случая отново да помолим всички потребители да отворят максимално крановете и термостатичните вентили на отоплителните си тела с цел по-добро обезвъздушаване и безпроблемна работа през отоплителния сезон. При наличие на течове в сградните инсталации, е необходимо да сигнализирате диспечера на денонощен телефон 082/841905.


2012-10-25

Добави във Facebook


‹ Първа   ‹ Следваща   Предишна ›   Последна ›‹‹ обратно към новини